Om oss

Vilka är vi?

Det är vi, Joanna och Andreas båda infödda och kvarstannande Mjölbybor, som tillsammans med våra tränare är EVOLVE. Vi vill driva en träningsanläggning där kunden är i fokus. Vi älskar och brinner för träning och hälsa, och det vill vill dela med oss av, så därför driver vi EVOLVE.
Teamet har en bred idrottsbakgrund så som ridsport, hundsport, ishockey, fotboll, handboll, friidrott, karate med mera. Våra tränare är välutbildade inom funktionell träning, styrkelyft och tyngdlyftning och har tidigare erfarenhet som gruppträningsinstruktörer i bland annat CrossFit, Bodypump, Spinning, Core, Aerobics och som idrottstränare inom fotboll, ishockey och hundsport. Vi besitter även högskolekompetens inom specialistpsykiatri, pedagogik och idrott och hälsa, har utbildade personliga tränare, kostrådgivare samt erfarenhet inom företagshälsovård.

Vi sticker ut hakan och menar att vi är bäst i Mjölby kommun på funktionell träning.

 

 

Vad gör vi?

Vad är funktionell träning?

Det är varierande personlig träning i grupp och den är rolig som attan!! Vi har dagliga schemalagda träningspass och säljer även olika kurser. Det går givetvis också att träna på egen hand.
Vi erbjuder olika typer av träningskort för att träningen ska passa in i livet. Vi har inga bindningstider, då vår målsättning är att våra kunder ska vara så nöjda och motiverade till att träna hos oss, att de helt enkelt inte vill byta gym.
Vi använder sammansatta rörelser för att skapa och förbättra en optimal fysisk förmåga. Genom att hoppa, dra, lyfta, kasta, springa, putta bygger vi upp en styrka och kondition som underlättar din vardag och arbete. Funktionell träning kan även vara en tävlingsform- seriespel, annan lagtävling eller individuell tävling. Det kan vara ett sätt att bli bättre inom din idrott, eller för dig som vill må bättre i vardagen. Motionär som elitsatsande, äldre som ung, alla passar in hos oss!
Träningen är ständigt varierande och alltid anpassningsbar till varje individ. Det är vårt jobb att se till att du kan träna utifrån dina förutsättningar och din nivå.
Vi bygger våra träningspass utifrån vår medlemsgrupp för att optimera träningsresultat och för att varje individ ska få en följsamhet i sin träning.

Vår värdegrund

Hos oss på EVOLVE Funktionell Fitness vill vi skapa förutsättningar för en förbättrad livskvalitet, att må bättre helt enkelt! Och vi anser att vägen dit ska vara jäkligt rolig! Vi vill få våra kunder att längta till nästa träningspass. 

 

För att nå hit har vi fyra värdeord som genomsyrar vår verksamhet och sättet vi vill arbeta på. Starkare, välmående, gladare och jämlikhet.

 

Starkare

Styrka är så mycket mer än biceps även om det är kul med grova armar… Hos oss handlar det inte bara om att bygga upp styrkan på utsidan, utan även att skapa ett starkt inre. Att jobba upp självkänsla, självförtroende och att våga lita på att du kan så mycket mer än vad du tror. Vi vill att du ska känna dig säker på dig själv, och få en stark och hälsosam kropp som du kan använda såväl som på gymmet, som på arbetsplatsen eller hemma. Nyckeln är att hitta din styrka!

 

Välmående

Att träna hjälper oss att leva en sundare livsstil. För att kroppen ska kännas elastisk, rörlig och så smärtfri som möjligt krävs regelbunden motion i flera olika plan och träning både med och utan vikt. Att bli friskare handlar också om rätt mental inställning – att lära sig tänka positivt både om sig själv och sin träning. Det handlar också om att göra bättre kostval, att ge kroppen rätt bränsle för att den ska ha möjlighet att göra det som du vill att den ska kunna göra. 

Vi jobbar även aktivt med antidoping för att våra medlemmar på ett säkert sätt ska kunna utvecklas i gymmet.

 

Gladare

Vi vill att alla som kommer till oss ska hitta sann träningsglädje. Kanske har du gått på gym tidigare och slagit fast att du faktiskt inte är en “gymmänniska”. Eller tvingat dig själv ut på löprundor och kommit fram till att du faktiskt inte är än “springmänniska” Men vad är egentligen en “gymmänniska” eller en “springmänniska”? Hos oss har vi många “icke gymmänniskor”, “icke löpmänninskor”, “icke träningsmänniskor” som alla hittat träningsglädjen i någonting som de knappt visste fanns på gym. Låt oss hjälpa dig med våra medlemsmöten, utvecklingssamtal, kompetens och VANSINNIGT ROLIGA träningsform och härliga gemenskap! 

Vi är helt säkra på att ALLA människor kan hitta en träningsform som passar dem. Är det inte hos oss, så har vi många kontakter i vårt nätverk som har annan kompetens och ett annat utbud som kan hjälpa dig att hitta rätt i träningsdjungeln. Om du inte har roligt när du tränar är risken stor att du faktiskt slutar att gå till gymmet eller ut i löpspåret, och då förlorar du alla hälsofördelar som träning och motion för med sig. Så låt oss hjälpa dig att hitta rätt och att hitta glädjen! 

 

Jämlikhet

Sist men oerhört viktigt! Hos oss är alla välkomna oavsett kön, etnicitet, utseende, fysisk- eller psykisk hälsa, om du aldrig har tränat eller om du tränar jättemycket. Ung som äldre.

Vi accepterar ingen form av kränkning, mobbning, våld eller mäns våld mot kvinnor och barn. Vi värnar om HBTQ-personers rättigheter och barns rätt i samhället.