BootCamp

BootCamp start v43

 

Via vår BootCamp “Kom igång” kommer vi under 8 veckor hjälpa Dig att bygga upp och stärka kroppen.

Gruppen passar alla, men är utformad speciellt för Dig som är inte har tränat så mycket tidigare eller har varit ifrån träningen under en lång tid och helt enkelt upplever Dig otränad. Kanske har Du inte vågat ta steget till att träna i grupp tidigare eller känner att du saknar kunskap och motivation för att träna själv. Då har Du hittat rätt!

Vi ska förmedla en förståelse för hur musklerna används och hur det ska kännas när en rörelse utförs korrekt. Du ska lära dig hitta de rätta positionerna utifrån rörlighet och styrka. Detta för att optimera träningsresultatet för Dig.

Vi kommer att fokusera på press, drag och knäböj men även frivändningar med skivstång. Vi använder olika redskap, vikter, konditionsmaskiner och kompletterar med kroppsviktsövningar, allt i en härlig kombination av styrka och kondition. Vi kommer att leverera riktig bra träning där du får lära Dig vad som krävs för att få resultat. Det är faktiskt skillnad på att ”röra på sig” och att träna.

Nu under rådande pandemi, men även för Din framtida hälsa, är det oerhört viktigt att träna! Att stärka immunförsvar och främja frisättning av endorfiner för att mota bort psykisk- och fysisk ohälsa.

Vi tränar tillsammans i gruppen på onsdagar kl 19.30 samt söndagar kl 10.30.

Första tillfället onsdag 26/10 då vi träffas 19.15 för genomgång och träning. 

Max 20 deltagare

Investering i dig själv: 1449:-

Länk till anmälan